01 de setembre 2008

Blog Day

L'editor Manolo Bragado ens recorda que ahir se celebrava el BlogDay i, com és preceptiu, calia apuntar 5 blocs per contribuir a "eixamplar" horitzons virtuals. No sóc molt amic d'aquestes coses (i això que m'apunte quasi a tot!), però precisament els últims dies he estat revisant el blogroll i reordenant i afegint alguns blocs que he descobert recentment. Així doncs, tot i que els tindreu a la barra de la dreta de manera permanent, us en destaque ara cinc:
  • Blanca Rosa Roca, editora admirable de Roca Editorial, manté de fa un temps un bloc molt interessant mitjançant el qual comparteix amb tots nosaltres la seua feina diària. No té pèls a la llengua, cosa que s'agraeix molt. Com veureu a la barra de la dreta, he obert una petita secció d'editors amb bloc. No en són molts de moment, però confie que creixerà amb el temps.
  • El Blog de Bruno. L'agència literària Sandra Bruna ha obert aquest bloc per fer-nos partícips de la seua activitat. Una iniciativa ben d'agrair, sobretot en un sector, el de les agències, tan reticent a les noves tecnologies: com pot ser que moltes no tinguen ni pàgina web?
  • The Digitalist és el bloc de l'equip de persones que, a PanMacmillan, es dediquen a resseguir les innovacions tecnològiques en relació al món del llibre. Una mena de BEAT a l'anglesa!
  • Editores, buenos lectores, provocatiu títol del bloc de l'editorial argentina Tercero en discordia. Però molt més que un bloc de novetats editorials. I si no, llegiu aquest apunt inicial: tota una declaració d'intencions!
  • I parlant d'argentins, em faig ressò dels blocs de dos amics, un argentí mig valencià i d'una valenciana mig argentina. Em referisc a Cristian Cayo, amb els seus Dards enverinats, i a Begonya Soler, que manté la bitàcola En quatre paraules. Als dos, companys, per molts anys!

I per finalitzar aquest llarg apunt, una altra recomanació de Bragado, aquest vídeo fabulós sobre la lectura (en anglés amb subtítols en portugués):

5 comentaris:

Begonya ha dit...

Tirant, moltes gràcies per la citació.

Anònim ha dit...

Parlant d'enllaços:
n'hi ha tota una part que no es veu al teu blog quan entres a un post individual.

SLT ha dit...

Hola!
Em sembla que Eugènia Broggi d'Empúries també té un bloc a la pàgina de la seva editorial. Fa poquet, però suposo que tindrà continuitat

Tirant al cap ha dit...

Un plaer llegir-te, Paraula.
Sé a què et refereixes, Anònim, però els meus minsos coneixements tecnològics no donen per a més. Ja m'agradaria, també, saber posar un enllaç al final de la pàgina per tirar enrere als "Apunts més antics", però he intentat esbrinar com fer-ho i no m'he aclarit mai. Si algú amb més traça amb açò em sap dir la solució restaré infinitament agraït.
Gràcies per l'observació, SLT. Coneixia aquest bloc, que tenen també altres segells del Grup 62, però (a hores d'ara) són blocs inactius, amb només un o dos apunts. Tant de bo s'animen. Amb molt de gust els enllaçaré!

Anònim ha dit...

I que emotiu el vídeo, Tirant, moltes gràcies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...