18 de setembre 2008

Secs (el cervell)

Luis María Anson, avui en el suplement cultural d'El Mundo:

"Si un niño pide agua en castellano, en la mayoría de los colegios catalanes se
le deja sin respuesta y sediento."
Ho amolla i es queda tan ample, tu!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

egggggss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quin fàstic!!!
quina gent!!!!!

emigdi ha dit...

Joan Carles,
Saps aquell acudit que diu: Un pagès català veu com uns turistes van a beure aigua d'una font que té l'aigua contaminada. Els crida i de lluny els diu "No beguin, que no és bona". Els turistes espanyols li responen: "Háblenos en cristiano" (Parli'ns en cristià, per entendre'ns). Llavors, el pagès català els contesta: "Vale, beban poquito a poquito y saboréen-la" (Beguin poquet a poquet i trobin el gustet).
Apa, que aquesta gent...
salut des de Campredó

sfer ha dit...

No m'ho puc creure...
O bé, venint de qui ve, potser sí que m'ho crec!

ginjol ha dit...

Ho sent, però t'ha tocat. Al meu bloc inaugure un apartat nou, Rapsòdies i renills, en què parle del post que més m'ha agradat i el que menys, de la blogosfera. Justament aquest teu ha estat el renill, no per tu, evidentment, sinó pel senyor? Ansón. Si a algú li posaren un boç tampoc no passaria res.

Anònim ha dit...

El Mundo ha anat publicant en aquests darrers mesos post-Manifiesto una sèrie d'articles denúncia dedicada a la barbàrie catalana (la valenciana i la balera encara tenen dispensa) on han deixat anar un seguit de mentides o mitges veritats que fan caure d'esquena.
El meu fill de 10 anys en va sentir una, comentada a la tele, sobre la persecució del castellà als patis de l'escola catalana, que el va deixar bocabadat. "Estan bojos,! Però si és a l'inrevés!, va dir.
Ja va bé que es vagi adonant de com les gasten, perquè els nostres fills encara se les hauran d'haver amb aquesta genteta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...