16 de juny 2007

Les velletes de la Penya Roja

Ja està en marxa la segona edició de la campanya "Llegir en valencià". Des del cap de setmana passat s'estan emetent en diversos mitjans de comunicació (especialment en RTVV) anuncis com els que us mostrava ací i ací, a més de lectures de fragments de Tirant lo Blanc a càrrec de personatges coneguts. Des de dimecres s'han publicat anuncis i informacions a Levante-EMV i El Mundo convidant a conéixer el primer llibre de la campanya, que demà aquests diaris distribuïran de forma gratuïta. Avui trobareu en aquests diaris una fitxa amb informació completa de la campanya.
Amb més de 100.000 exemplars impresos i distribuïts en un sol dia, Les velletes de la Penya Roja, d'Enric Valor, es convertirà demà en un dels llibres en valencià amb més tirada de la història. És el primer gran triomf d'una campanya que acostarà als quioscos valencians, i per tant a un públic molt ampli, autors com Fuster, Estellés, Llorente, Sanchis Guarner, Martorell o Martínez Ferrando, entre altres.
La blocosfera ja ha començat a fer-se'n ressò: la bibliotecària de Concentaina dóna la benvinguda a la iniciativa, mentre que Tirant a Fotre li dedica un publireportatge "marca de la casa".
Parlem de llibres, parlem de lectura en valencià.
Actualització: En la Fundació Bromera em confirmen que la tirada de Les velletes... és de 152.000 exemplars. Una difusió XXL. Déu n'hi do!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja té collons que ho hagin de distribuir amb el diari de l'amo de la piscina, del Exuperàncio ! Potser té una explicació que desconéc des del nord...
(Per cert, ara cada cop que entro a aquest blog se m'obre un pop-up de propaganda).

General Moragues

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...