09 de juny 2007

Llegir en valencià els nostres clàssics

Està comprovat que les iniciatives que no tenen continuïtat serveixen de ben poc. Treballar en el llarg termini, en canvi, acostuma a donar millors resultats. És per això que la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura reedita enguany la campanya "Llegir en valencià", que vam comentar en aquest bloc a bastament l'estiu passat.
En aquesta ocasió, ofereix una aproximació als clàssics valencians. Demà comença la campanya publicitària als diaris, i es passarà, per RTVV i per una vintena més d'emissores d'abast local i comarcal, l'espot de televisió i la falca radiofònica que ha preparat l'equip de la sèrie Maniàtics. Avui us avancem l'enllaç amb la web de la campanya. N'anirem parlant.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

El foment de la lectura ha de ser un atasca continua i sense defallir, tot i que és imprescindible trobar mecanismes imaginatius per tal d'atraure la gent al món dels llibres. Des del Club de Lectura que coordino sempre dic que hem de demostrar que els membres xalem llegint llibres, que ens ho passem bé, i així, amb l'exemple, potser s'hi afegirà la gent que tenim a la vora. Modestament, com a lector i escriptor, intento contribuir des del meu bloc, Tens un racó dalt del món, amb propostes de jocs literaris on cada cop participa més gent. Per això et demano la creació d'un enllaç amb el bloc. Gràcies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...