06 de setembre 2006

Felicitats a La Central

El premi Boixareu Ginesta que distingeix la millor llibreria ha recaigut enguany molt encertadament en La Central. El guardó, que en anys anteriors ha distingit llibreries també pròximes geogràficament i sentimentalment com La Tralla o Babel, es lliurarà durant la pròxima (molt pròxima ja!) celebració del Liber.
Enhorabona a l'equip que fa possible aquest envejable oasi cultural. L'èxit de les seues propostes demostra que hi ha espai encara per a les llibreries de qualitat.
Txetxu aprofita la notícia per fer un curiós repàs a llibreries híbrides quasi impossibles, on igual et venen un best seller com un carret de fotos o un paquet de Ducados. El seu apunt acaba amb una defensa aferrissada a tots aquells que lluiten per aproximar el llibre a la gent. Participe del seu entusiasme i, com a prova de germanor internauta, aporte aquesta imatge captada durant l'estiu a la localitat argentina de Gualeguaychú per uns bons amics i companys. Una imatge que demostra que hi ha llibreters preocupats perquè els seus clients arriben a final de mes. Més cultes, però sense arruïnar-se.

Qui ha dit que els llibres són cars?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...