09 de setembre 2006

Trobada Blocs i Llibres 2006


Ara sí que sí: la trobada blocaire sobre el món del llibre que va començar a gestar-se d'una forma espontània en aquest bloc és ja una realitat. La Trobada Blocs i Llibres 2006 tindrà lloc el pròxim 29 de setembre a les 10 hores a la seu d'ARCE, a Madrid. Els/les interessats/des poden inscriure's ja en aquest wiki com a assistents.
Ens hi veiem!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La idea del encuentro no es mala, pero después de echar una ojeada a la wiki os recomiendo que pulais un poco las listas de blogs. Echo en falta muchos blogs, sobre todo de autores catalanes. Girbés, me parece que eso es tarea tuya, no?
un abrazo y ánimo.

Tirant al cap ha dit...

Home, tant com feina meua, no... La convocatòria està oberta a tothom, sense exclusions, i els implicats ens estem fent ressò de la iniciativa. Ja m'agradaria que hi assistiren més autors de blocs en català, però també cal tenir en compte que la trobada és a Madrid, i el desplaçament dificulta un poc les coses.
En tot cas, recordem que aquells que no hi puguen asistir però hi tenen interés, poden deixar les seues aportacions "del més enllà" al wiki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...