01 d’octubre 2007

Més bones notícies LIJ!

Dijous comentàvem en aquest apunt la bona ressenya del llibre La nit que Wendy va aprendre a volar a El País i les candidatures al premi Atrapallibres. Doncs bé, ara n'hi ha una altra: la Wendy d'Andreu Martín, premi Bancaixa 2006, ha estat seleccionada pel CLIJCAT per al premi Protagonista Jove.
Fantàstic!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sembla que ja tenim a la venda l'últim llibre de l'Olivares, Pana negra. mare meua quines ganes que tinc d'anar a comprar-lo!

Tirant al cap ha dit...

En efecte, Agustí, l'última novel·la d'Olivares (bé, l'última publicada, caldrà especificar perquè ja preparem per a la primavera "Pell de pruna"), doncs bé, l'última novel·la publicada d'Olivares ja ha eixit del forn i comença a arribar a les llibreries. Ja em diràs què et sembla!

Anònim ha dit...

Sí, gràcies, ja sabi que va tornar a guanyar el premi de la Vall d'Albaida. Doncs això, abans que acabe la setmana aniré a compra-lo. Com vaig gaudir amb Vespres de sang!!!!! Una novel·la immensa.
Si a Bromera continuen premiant-vos escriptors com l'Olivares, F Bodí o V Pallarés no crec que hàgeu de "tancar la paradeta". Quin goig tenir escriptors com aquests a casa nostra!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...