05 d’octubre 2007

El risc d'exagerar

Impagable troballa de la gent de Negra y Criminal:
"Haciendo de detective en la Feria del Libro de Ocasión, buscando los libros injustamente desaparecidos, encontramos una auténtica joya de texto de contraportada. Ya se sabe que los redactores de la contraportada exageran un poco, pero en un libro de recetas de cocina de la "perseguida por la injusta justicia" Isabel Pantoja, leemos: "Isabel Pantoja pertenece a la estirpe de Mozart, a esa selecta minoria de los elegidos por el arte. No necesita, como Salieri y tantos otros, esforzarse por ser artista". Sería interesante organizar una encuesta para averiguar qué había tomado el redactor del texto. ¿Y el editor que lo autorizó?"

3 comentaris:

zel ha dit...

Segur que un Red Bull amb vodka, com a mínim. S'han de tenir patates per cervell, per dir això, coi. Ai, que feia dies que no passava, però la feina apreta! Salut!

Tirant al cap ha dit...

Com a mínim! Gràcies per passar-te per ací, Roser... i fins la pròxima!

Anònim ha dit...

A la nòmina de lletraferits, filòlegs i peons d'a peu de la galàxia literària valenciana cal afegir un nou nom, el de Rafael Maluenda, diputat autonòmic del PP que ahir es despenjà amb una de les aportacions més importants en la llarga trajectòria de la historiografia catalana: Maluenda (PP): «Jaume I hablaba el bajo latín»
o recull el Levante del dissabte.
Va, que segur que li trobem un lloquet a Frankfurt i que siga per a una comunicació: " Jaime I i su Librus de lus Hechus"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...