09 d’octubre 2007

PreFrankfurt (tot arriba)

Avui és 9 d'Octubre, "Dia de la Comunitat". S'inaugura Frankfurt, Ribó abandona per la tossuderia del PC, el cel està cobert (encara plourà?) i aviat ens tancaran TV3. Festa completa que aprofite per estar amb Marc, fer la maleta (quin oratge ens caurà enguany? Com puc trobar un abric entre les caixes de l'eterna mudança!?) i mirar, per fi, l'agenda. Tremole.
Al correu electrònic, una última cita que, vés per on, encara puc encaixar. Yes, yes, I can (quin remei!). Penge el cartell de "Complet" i revise el text de la taula redona sobre LIJ en què participe dijous... despús-demà ja! Tant de temps parlant de Frankfurt i ara resulta que és real, que ja està ací, i que ben prompte haurà acabat...
Revise l'agenda, deia, i em trobe amb una trentena de reunions pactades (algunes, de possibles "compradors", però no llancem coets encara) que deixen poc de marge per a "saraus", tot i que veuré si em puc colar al concert d'Antònia Font. I l'horari de l'avió: sí, demà hauré d'eixir de casa cap a les 5 i poc del matí de casa. Les 5 del matí!!! Repunyeta: encara no me n'he anat i ja estic fet un Cristo.
I aquesta vesprada, a les 19,30 h., a Algemesí, lliurament del Guardó Mancomunitat de la Ribera Alta a Bromera.
I fins dissabte a la nit no tornaré a veure Marc...
I jo dic: els editors també som persones. Coi!

1 comentari:

Anònim ha dit...

SILOGISME INSTITUCIONAL
Si Maluenda (diputat autonòmic del PP) afirma sense ruboritzar-se que Jaume I escrivia (o dictava) en "bajo latín" i Paco Camps lloa al rei d'Espanya comparant la seua tasca institucional amb la desenvolupada per Jaume I, aleshores podem afirmar sense cap temor a enganyar-nos, que Joan Carles I (el monarca, no l'editor de Bromera) és un gran escriptor o dictador (òndia, disculpeu-me per aquest comentari, d'açò a cremar fotos només hi ha un pas) especialista en "bajo latín".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...