14 de juny 2007

La llista, per fi

Tenia previst no fer cap valoració sobre el famós llistat d'autors convidats a Frankfurt, i no en faré, però no me'n puc estar de reproduir ací alguns dels titulars que més m'han cridat l'atenció en la premsa d'avui:

El Mundo: "Guimferrer y Porcel lideran la polémica representación catalana en Fráncfort". Polèmica per què? I per a qui? A mi no m'ho ha semblat gens, la veritat.

Editorial de l'ABC: "Sectarismo cultural en Fráncfort", molt semblant a aquell altre de principis d'octubre que van titular "Sectarismo en catalán" a seques. I diuen ben claret el que pensen: els autors en llengua catalana són "de segona". Vol dir que Falcones és "de primera"?

El País: "Los autores en castellano dicen no a Francfort". Ja, i ens haurem de conformar amb els que escriuen en català, vés quin remei! Han continuant posant llenya al foc en l'informatiu de migdia de Cuatro.

I (oh, sorpresa!) Levante-EMV: "La literatura catalana acudirá a la [sic] Fráncfort sin la mitad de sus mejores autores". Amb titulars així, més valdria que continuaren callats com fins ara...

Però tranquils que la cosa no acaba ací. Aquestes són les primeres reaccions dels periodistes, ara aniran a buscar els autors que han "declinat" l'oferiment perquè contradiguen Bargalló.
No haurem d'esperar massa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja m'esperava alguna cosa així del Liante però no deixa de ser fastigós.

Anònim ha dit...

I què passa amb Ferran Torrent, que no és a la llista? Un altre que ha fet ganyotes?

Anònim ha dit...

La grollera manipulació dels mitjans emprenyats no té mida. Cal veure especialment com estan d'emprenyats els mitjans propietat de Planeta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...