05 de novembre 2011

Els llibres de Marc i Andrea


Avui vull compartir amb tots vosaltres una alegria immensa de veritat. Aquests dies arriba a les llibreries, després d'anys de preparació i realització, la col·lecció "Els llibres de Marc i Andrea". Es tracta de quatre llibres de cartó per als més menuts que ha il·lustrat magníficament Silvia Ortega i que he escrit jo mateix. Es tracta de la primera aposta de Bromera per la creació pròpia de llibres d'aquestes característiques,. L'objectiu és reforçar l'aprenentatge lúdic de conceptes com ara els números, les formes i els hàbits diaris i, a més, tenen cura especial del foment de la lectura. En parlarem més a fons d'aquest aspecte en un pròxim apunt, perquè pense que és un dels elements distintius més remarcables de la col·lecció.

Els quatre títols són:
Els títols es poden adquirir solts o tots junts dins d'una caixa de cartó fort.

A banda de l'edició a Bromera i Animallibres, la col·lecció apareix simultàniament en castellà i en anglés a Algar Editorial, en euskera a Alberdania i en gallec a Xerais. Per a mi és un goig doble perquè estan dedicats al meu fill Marc (obvi, no?), i a les edicions del Grup Bromera s'han sumat les de dos editors admirats com Manolo Bragado, de Xerais, i Jorge Giménez, d'Alberdania. Els agraïsc enormement que també ells hagen confiat i s'hagen arriscat (editar és arriscar-se, sempre) amb aquesta sèrie. Moltes gràcies per la confiança, i espere que tinga l'acollida que a tots els implicats ens agradaria!

Fotografia de Silvia Ortega.
Confie que m'ho sabreu disculpar si em faig pesat aquests dies amb "Els llibres de Marc i Andrea", però me'n faré ressò en aquest bloc de tot allò que es comente sobre aquesta col·lecció (i en tinga notícia, és clar!).

4 comentaris:

Roger ha dit...

Enhorabona per la col·lecció, Joan Carles, fan molt bona pinta. Per a quina edat estan indicats especialment?

Salvador Macip ha dit...

Fantàstic! Una gran iniciativa, i s'ha de dir que tenen un aspecte magnífic. Segur que seran un èxit. Quan baixi n'hi compro un pack al meu fill!

Tirant al cap ha dit...

Gràcies, Roger! Estan pensats per a infants fins els 4-5 anys. Primer, com a no-lectors, els adults els fem de guia; quan comencen a llegir, poden ser útils en aquesta nova etapa d'aprenentatge i descobriment de la paraula impresa.

Tirant al cap ha dit...

Gràcies, Salvador, confie que no et decebran ;)
Veus com al remat tenia jo raó en el nostre debat virtual de fa uns dies? L'escriptor no pot viure sense l'editor... ni a l'inrevés. De vegades són una única peça!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...