Sobre miJoan Carles Girbés (Carcaixent, 1974) és llicenciat en Ciències de la Informació, especialitat Periodisme, i màster en Gestió d’Institucions i Empreses Culturals. Es editor de Sembra Llibres i es dedica també a l'assessorament editorial mitjançant l'Agència Gesta, de gestió del talent literari. Exerceix la docència a la Universitat de València, la UOC i la UIMP, i forma part del consell editorial de Vincle.
Així mateix, col·labora en diversos mitjans de premsa escrita (El País, ARA, Levante-EMV). És autor de la col·lecció infantil “Els llibres de Marc i Andrea” i del llibre Llegir per a créixer. Guia pràctica per a fer fills lectors, que compta amb una difusió superior al milió d’exemplars. Ha traduït de l’anglés diversos llibres.
Perfil professional complet a LinkedIn  |  Contacte: jcgirbes [at] gmail.com

_________________________________________________________


Joan Carles Girbés (Carcaixent, 1974) es licenciado en Ciencias de la Información, especialidad Periodismo, y máster en Gestión de Instituciones y Empresas Culturales. Es editor de Sembra Llibres y se dedica también a la asesoría editorial mediante la Agencia Gesta, de gestión del talento literario. Ejerce la docencia en la Universitat de València, la UOC y la UIMP, y forma parte del consejo editorial de Vincle.
Colabora en diversos medios de prensa escrita (El País, ARA, Levante-EMV). Es autor de la colección infantil “Los libros de Marcos y Andrea” y del libro Llegir per a créixer. Guia pràctica per a fer fills lectors, que cuenta con una difusió superior al millón de ejemplares. Ha traducido del inglés diversos libros.

Perfil profesional completo en LinkedIn  |  Contacto: jcgirbes [at] gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...