29 de maig 2007

La catosfera, un poc més freda 3 (momentàniament)

El tsunami electoral ha començat a provocar efectes col·laterals imprevistos en la jove blocosfera valenciana. El desconcert i el desànim que sura en l'ambient (en un determinat ambient, pel que es veu minoritari o molt minoritari) ha fet replantejar-se a Malva-rosa Connection la continuïtat del seu bloc, sense més conseqüències de moment ja que, com encertadament observa: "continue convençut que la realitat que ens pinten no és la real".
Qui sí que plega, tot i que provisionalment, és Vent d Cabylia. "Després de la depressió postelectoral, ara em sembla que els meus escrits són més prescindibles que mai", afirma, i em veig en l'obligació de dur-li la contra per primera vegada, d'expressar-li el meu convenciment que els seus escrits ens resulten ara més necessaris que mai, que la pèrdua del seu espai d'expressió seria insubstituïble. Confiem, però, que tornarà amb força renovada.
¡Que no cunda el pánico!

2 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Gràcies Joan Carles, però el nico sí que pande, sí. És que són tantes les coses que passaran estos quatre anys! I no per "culpa dels peperos", sinó perquè la societat valenciana -aclaparadorament (els que no voten encara els hi donen més força)- així ho vol.

M'han deixat la moral molt tocada, però ja em recuperaré. Amb (i per) gent com vosaltres paga molt la pena.

Tirant al cap ha dit...

Gràcies a tu, Vent, per les teues impagables reflexions al bloc. Força i endavant, que el món (encara que ho semble, i ho sembla molt) no s'acaba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...