21 de desembre 2008

Comentaris sobre la Guia...


Avui s'acompleix una setmana que va començar la distribució de la Guia pràctica per a fer fills lectors en la premsa catalana dins de la campanya de foment de la lectura "Llegir ens fa + grans". Segons la nota del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, es van repartir 801.000 exemplars del llibre, que arribà als lectors d'El 9 nou i del Diari de Sant Cugat aquest divendres dia 19.
Tafanejant a la xarxa, trobe aquest apunt al bloc Ediciona que parla del llibre i tradueix (i sintetitza) els 10 consells perquè els infants odien els llibres. Fins ací, tot correcte i molt pagat. En passar per Menéame trobe que la notícia té més de 400 "meneos" i 63 comentaris. Em pica la curiositat, per descomptat, i els llig un per un. Alguns m'omplin l'ego per al que resta d'any; d'altres, però, em desconcerten: què té a veure el Mein Kampf amb la Guia...? Misteris (o virtuts) d'allò que en diuen "la web social". Benvinguda siga!

3 comentaris:

Ediciona ha dit...

Desde Ediciona sólo tenemos palabras de elogio ante lo que nos parece un resumen útil y muy didáctico para esos miles de padres que no sabemos cómo lograr que nuestros hijos hagan un hueco a los libros entre la Play, el PC y la Nintendo.

Tirant al cap ha dit...

¡Muchas gracias, amigos! Y enhorabuena por vuestra web y por vuestro siempre interesante blog.

Anònim ha dit...

Desde Galicia, mi mayor felicitación. Por la "Guia pràctica per a fer fills lectors", que leí en su día y que me pareció excelente, y, sobre todo, por esa magnífica difusión social. ¡Así da gusto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...