02 de juny 2011

Cinc anys, punt i seguit


Les últimes setmanes han estat plenes d'activitat extraliterària, que han mantingut aquest bloc en un cert stand by, actualitzat només amb l'enllaç a la columna setmanal de L'informatiu. Aquesta voràgine m'ha impedit no ja celebrar, sinó fins i tot recordar que el 20 de maig aquest bloc va celebrar 5 anys de vida. Promet fer el possible per recuperar en endavant els trets fundacionals d'aquesta bitàcola: la visió personal sobre el món del llibre i l'edició.
No és fàcil centrar-se en la literatura en un país com aquest que m'ha tocat en sort (perquè, malgrat tot, és una sort), un país en què un dia es destapen presumptes trames de corrupció, un altre ens tanquen teles i a la que et descuides, es carreguen l'ensenyament en la llengua pròpia. Sense renunciar a dir la meua en aquests altres temes, promet fer més actualitzacions centrades en l'àmbit editorial. I comence ja mateix. Hui estic a Madrid, amb motiu de la presentació (al Ritz!) d'El retorn del Jove Príncep, d'A.G. Roemmers. Estic segur que aquest viatge resultarà inspirador. N'hi ha molt bones vibracions amb aquest títol. Continuarem informant!

4 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Caram, 5 anys! Tot un veterà. A continuar parlant de tot això que dius, al ritme que es pugui. I bona sort amb el Príncep!

esperança ha dit...

Enhorabona per la perseverança. Ens venen uns temps durs, però ja hi estem acostumats... :-)

Xavier Aliaga ha dit...

Uff! A mi dos anys i escaig de blog em semblen una eternitat. Enhorabona. I que no pare.

Jaume ha dit...

Felicitats, Joan Carles! Endavant amb la tercera edat bloguera ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...