03 de juliol 2014

Lluitant contra l'oblit


Avui es compleixen 8 anys de l'accident del metro de València, una tragèdia que va acabar amb la vida de 43 persones i en va deixar 47 més greument ferides. 8 anys després, encara hi ha moltes incògnites per resoldre, i continuem sense responsables polítics ni de cap tipus. Aquesta és la taca més negra en el negre expedient del partit que ens omnigoverna. I tot això que ha passat durant aquests 8 anys s'ha de conéixer, s'ha d'explicar, s'ha de difondre i continuar generant debat. 
Amb aquest objectiu, a Sembra Llibres treballem amb la periodista de Levante-EMV Laura Ballester per traure al mes de setembre el primer volum sobre l'accident del metro de València, una història que s'havia d'escriure i s'havia de publicar. És una obra necessària. Si més no, nosaltres necessitem que quede escrita, impresa i a l'abast dels lectors que vulguen prendre consciència amb una obra rigorosa i panoràmica. Perquè, tots junts, Lluitem contra l'oblit.
En aquest enllaç trobareu més informació sobre l'obra que preparem.
I en els enllaços següents, alguns dels primers comentaris que ja ha fet la premsa:
I aquest perfil sobre Laura Ballester, per Salvador Enguix:
Lluitant contra l'oblit arribara a les llibreries el 12 de setembre. Mentrestant, continuarem mostrant el nostre suport a les víctimes de l'accident. Avui tenim una ocasió magnífica per estar al seu costat i reivindicar justícia i dignitat. A les 19h, tots i totes a la plaça!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...