26 d’agost 2007

Mudança

Aquest estiu he estat ben entretingut desmantellant el pis on vivia fins ara. D'ací a un temps indeterminat (quan el constructor tinga a bé donar-nos les claus), ens mudem a Carcaixent. La meitat de les caixes que tinc al pis són de llibres: unes 80, una bogeria. Tot i que he "salvat" un bon grapat de llibres que em podrien fer falta (n'hi ha urgències de molts tipus), em sent com si estiguera nu, coix, desarrelat, orfe. Passarà.
Alhora, estic buscant com organitzaré els llibres en la nova estança. Les prestatgeries que tenia no em serveixen, si més no tal i com les tenia, així que busque ajuda a Internet i trobe aquesta pàgina amb dissenys increïbles com ara aquest:

És lleuger i econòmic (es poden comprar a Amazon per menys de 13 dòlars la peça), però només resulta útil per a decoracions puntuals. No el descarte del tot, però m'atrau més aquest per a "penjar" literalment els llibres:


Però, entre els dissenys innovadors, sobresurt aquest:

La prestatgeria més "políticament correcta" (o "religiosament correcta") que podeu trobar al mercat. "5,084,000,000 persones, 5,360 pàgines, 3,700 anys, 243 països, 7 llibres i 1 prestatgeria. Per primera vegada, els textos religiosos més influents del món reunits i presentats al mateix nivell per reconéixer i celebrar la seua coexistència", proclamen els creadors.

La idea és bona, i l'autor de la pàgina recomana posar-hi al damunt un exemplar de L'origen de les espècies. Podeu adquirir ací un dels 50 exemplars de la tirada limitada per la mòdica quantitat de 2.500 dòlars. Correu, correu, que s'acaben!

5 comentaris:

A ha dit...

Si volguessis el primer model, el venen a Vinçon, on tenen tota mena de prestatgeries xules, com el model bookworm:

http://www.furniturefile.co.uk/retail-161.htm

Tirant al cap ha dit...

Gràcies per la recomanació, Albert, m'agrada aquest disseny.

Anònim ha dit...

Mmmm, jo també estic de mudança aquests dies i les caixes de llibres s'amunteguen a les habitacions, però em sembla que em decantaré per uns prestatges un poc més convencionals. Digueu-me clàssic.

Tirant al cap ha dit...

Faràs bé, Blai, segur que t'estalvies un bon pessic, que açò del disseny i la modernor sempre ix car.

Unknown ha dit...

Et planyo... He hagut de traslladar els meus llibres -sense fer cap mudança, només d'habitació- i els records que es mouen, les coses opendents que sobresurten, les històries tancades que volen tornar a sortir de les pàgines...

Feina, feina, feina...

Que tot l'any sigui vacances!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...