22 d’octubre 2007

Macrodistribuïdora

Caminem cap al tot únic, està clar. Primer va ser la concentració de l'oferta, i ara li toca el torn a la distribució. Cultura 21 informa de la creació d'una gran distribuïdora que aglutina els segells d'assaig del Grupo Planeta, els de castellà del Grup 62 i Anagrama. No tardarem a veure el paral·lelisme en llengua catalana: primer, concentració de l'oferta, i després...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja he acabat Pana Negra. El mestre Olivares no m'ha decebut!!! Quin domini del lèxic, quina manera més lleugera de narrar, MAGNÍFIC!
Per cert, una pregunta, algú sap dir-me alguna cosa de Vicent Pallarés, li vaig perdre la pista després de l'"Àngel covard"?

Jesús M. Tibau ha dit...

... a passar tots per l'aro!

Tirant al cap ha dit...

Agustí, divendres 9 de novembre a les 20 hores presentem Pana negra a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Otos. Si pots venir... allà hi serem!

Anònim ha dit...

Hola, encara no he anat a fer-me amb un exemplar del Pana Negra. Otos, Vall d'Albaida, llàstima que em cau lluny!!!
Pel que fa a la pregunta d'Agustí, V Pallarés després de l'ângel Covard va publicar "La llum del capvespre" (perifèric, crec recordar), una novel·la que , tot i estar destinada al públic juvenil, toca temes molt interessants com la relació pares fills, que fan eixample el ventall de públic a qui va destinada. A mi em va agradar força. novel·la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...