11 de juny 2008

Llegir en valencià, per a conéixer-nos

Hi ha molts motius per a llegir en valencià, i un és per a conéixer-nos millor. Amb aquesta filosofia pràctica, la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura enceta la tercera edició de la campanya "Llegir en valencià". Enguany, la col·lecció de llibres (13 en total) estarà formada per textos divulgadors sobre la gastronomia, les festes, els refranys, l'economia, l'art, la llengua, els personatges i la cultura dels valencians. Els textos, elaborats expressament per a l'ocasió per periodistes i supervisats per experts en cada matèria, es distribuiran els caps de setmana en els diaris Levante-EMV i El Mundo.
A més de ser una invitació a la lectura en valencià, la campanya es completa amb publicitat a la ràdio, la premsa i la televisió, informació quasi diària als diaris de les matèries que s'hi tracten en els llibres i 31 fitxes de totes les comarques valencianes que es distribuiran, a partir d'aquest dissabte, gratis amb els dos diaris. Per cert que el mateix dissabte trobareu (si la vaga de transport no ho impedeix) el primer títol de la col·lecció, Les nostres festes, gratis amb Levante-EMV i El Mundo.
La campanya compta enguany amb més adhesions que mai: des del PP fins ERPV, des dels sindicats a gremis de llibrers, des de bibliotecaris a la Unió de Periodistes, des del centre excursionista a la FVMP...
La presentació oficial de la campanya és aquest dijous 12 de juny a Alzira. Si ens voleu acompanyar, allà hi serem! Mentrestant, podeu visitar la nova web, acabadeta d'estrenar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...