14 de novembre 2008

20 anys de premis

Aquesta nit es coneixerà la identitat dels guanyadors de la vintena edició dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira. La tradicional vetlada literària comptarà enguany amb un rècord d'assistència: en concret 1.092 persones dels àmbits de la cultura, l'educació, l'economia, la política i l'ensenyament ens reunirem per celebrar amb una gran festa d'homenatge i suport a la nostra llengua i literatura les 20 edicions d'aquest certamen. Aquest és l'enllaç a la nota de premsa de l'editorial sobre els títols que arriben a la recta final amb més possibilitats, i aquesta, la notícia d'El País.
Us recomane aquest reportatge panoràmic del Posdata d'avui, d'on he extret la imatge que il·lustra aquest apunt, on s'hi veu entre altres a Fuster i Marqués, membres del primer jurat del premi de novel·la.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Portarem llargavistes. Quina gentada!
Sóc Pepa.

Anònim ha dit...

Parlant de premis: fa mesos et feies ressò d'un article de Toni Cucarella on es deia que no hi ha autors valencians joves, no? Ara li escriuré a Cucarella al seu blog que he vist a internet que un jove castellonenc de 31 anys ha guanyat el fiter i rossel de narrativa. Vinga, a veure si comença el relleu generacional!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...