28 de novembre 2008

Ens han tancat TV3

Avui la Generalitat Valenciana ha tancat el repetidor de TV3 de la meua comarca, la Ribera. Han tardat un any i mig a fer efectiva la seua amenaça, però no hi ha qui pare aquesta desraó, aquest abús de poder, aquesta obsessió per silenciar qualsevol discrepància de la línia oficial, aquesta censura indignant, clara i contundent.
I encara parlen de reciprocitat?

4 comentaris:

Blai Bernat ha dit...

Bé, una possibilitat és proposar, a algun assagista, de preparar un llibre a Bromera sobre el comportament de les autoritats al País Valencià durant els darrers anys. Si les subvencions ho permeten, és clar.

Mireia ha dit...

Em pensava que finalment haviem arribat a un acord de reciprocitat: perquè aquí al maresme podem veure el Canal 9.

El meu condol!

Anònim ha dit...

Cal fer córrer la veu que tots els programes de TV3, 3cat24, canal 33 i altres, es poden veure lliures de pagament per Internet. No és un consol, però és una possibilitat de no estàr desconnectats del tot. (Ànims, cony, que en temps de la Dictadura hi havia la Pirinaica i prou que s'escoltava per la ràdio!)

Deric ha dit...

Indignant!
Es ben bé que ja ho diuen que als dictadors els fa por que la gent pensi i tinguin influencies externes que els ajudin a adonar-se de qui tenen com a governadors...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...