27 de novembre 2009

Arnau ja està ací


Fa tres anys esbombava en aquest apunt el naixement del meu primer fill, Marc. Deia aleshores que ningú ens havia preparat per al torrent d'emocions que ens envaïa. I encara menys per a tot el que ha vingut després! Ara podria dir el mateix en anunciar-vos el naixement d'Arnau. No podia imaginar com una careta i unes mans tan menudetes, com uns ulls vius que et miren sense veure't i et parlen sense veu podien arribar a emocionar-me d'una manera tan intensa, tot i l'experiència anterior. Però res és igual; ara tot és millor.
I és veure la família completa, la felicitat plena. I emmudir de nou per mirar i escoltar, per no perdre detall i gaudir de cada instant, únic i irrepetible.

12 comentaris:

esperança ha dit...

enhorabona a tots!!! certament es poden dir poques coses davant l'espectacle d'un nadó que, com dius no et veu ni et parla, però et sap seu. us sabeu vostres.

Vent d Cabylia ha dit...

Felicitats!!!

Salvador Macip ha dit...

Moltes felicitats a tota la família! Tenir als braços el teu nano acabat de néixer és una de les sensacions més impressionants que hi ha...

Vista Parcial ha dit...

Enhorabona! Dos són més del doble

Príncep de les milotxes ha dit...

Enhorabona Joan Carles: dos són quasi un Univers... Ja t'imagine amb una tria de llibres infantils per a veure; després per a llegir...
Algun dia et demanaran una milotxa i ja saps, a volar.
Felicitats a tots quatre.

enric faura ha dit...

Moltes felicitats. El naixement d'un fill ensenya com la capacitat d'amor i d'estimar es pot multiplicar.A disfrutar-ho.

ginjol ha dit...

Felicitats. La foto nova està molt bé, però n'esperem una altra amb una mà d'adult, una molt menudeta i una altra una mica més gran.

Pep Castellano ha dit...

Enhorabona Família!

el llibreter ha dit...

Me n'alegro molt, Joan Carles! Enhorabona... i ànims ;-)

Salutacions cordials.

Salva Pérez ha dit...

Enhorabona a tots!!!
Una abraçada.

Iolanda Bethencourt ha dit...

l'enhorabona Joan Carles! una abraçada i molta salut.

elenranda ha dit...

Felicitats!
Has explicat perfectament els sentimens i sensacions que ens envaeixen a qui hem viscut -afortunats som - aquesta experiència inexplicable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...