21 de novembre 2013

Onada Educació


Enmig d'un panorama editorial que pinta negre, especialment en aquest gran país nostre d'editorials petites, també hi ha esperança i hi ha futur. Hi ha editors que mantenen viva l'empenta i la il·lusió d'ampliar modestament catàleg, d'experimentar amb línies noves que consoliden i eixamplen la seua base lectora. 
Onada Edicions n'és un bon exemple.
Ubicada físicament a Benicarló, Onada Edicions abasta mentalment, amb naturalitat, tot el territori de llengua catalana. Si ens ho miràrem al mapa, de fet, no els hi trobaríem a la perifèria, sinó al bell mig del país, a la frontera entre les comarques de Castelló i les Terres de l'Ebre. I aquest punt de partida, certament singular per a un segell editorial, ha marcat la seua producció fins el moment, amb més de 300 obres de referència sobre el territori més immediat. Una aposta per la difusió patrimonial que continuarà en el futur.
Aquest divendres, en el context de la Plaça del Llibre que s'inaugura precisament avui, es presentarà en societat el nou projecte Onada Educació. No es tracta d'un títol ni d'un autor, sinó d'una línia sencera de publicacions específicament concebuda per al món de l'ensenyament del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears, amb propostes literàries des dels cicles d'Infantil fins el Batxillerat i acompanyament didàctic per al professorat. La nova iniciativa s'estrena amb la magnífica novel·la d'Enric Lluch Després del silenci, primer títol de la col·lecció juvenil "Maremàgnum". La seguiran obres de Pep Castellano, Jordi Santasusagna i… Molts altres!
La premsa ja ha començat a fer-se'n ressò del projecte Onada Educació. Demà divendres dia 22, a les 20h, els responsables de l'editorial, juntament amb Enric Lluch, en donaran tots els detalls. Pots unir-te a la festa des d'aquest enllaç de Facebook o sol·licitar informació permanent des d'aquest altre. En aquesta singladura, tothom és benvingut!




Ps.-
I si esteu lluny, posem per cas a Palma, podeu assistir a la presentació dels premis d'aquella ciutat, que enguany ha publicat precisament Onada.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...