30 d’abril 2007

DVD gratuïts

Bé per culpa de la deficient (o caldria dir inexistent?) xarxa de distribució, bé directament pel vel de silenci que sempre els cau al damunt, resulta extremadament difícil, quan no impossible, accedir als escassos "productes" culturals que hi ha en valencià.
Lluitant contra la censura i tots els elements, hi ha dues iniciatives audiovisuals que cal aconseguir, veure i comentar. En primer lloc, el DVD sobre la batalla d'Almansa que no ha patrocinat cap institució pública valenciana (increïble, veritat?) i que es pot aconseguir de forma gratuïta sol·licitant-lo al BLOC. I un altre DVD, aquest amb la pel·lícula prohibida Ja en tenim prou! (veieu la web), que avui regala Levante-EMV (enhorabona!) gratis et amore. Exigiu-lo al quiosquer, el meu s'ha emprenyat quan li he fet notar que no me l'havia donat.
Jo aprofitaré avui un acte a València ciutat per comprar-me "Benvinguts al paradís" l'esperadíssim (i sembla que molt recomanable) nou treball d'Obrint Pas. A la Ribera no l'he trobat enlloc. Tampoc l'he escoltat en cap ràdio.

Actualització: Torne de València sense el CD d'Obrint Pas. L'he buscat a l'FNAC sense èxit i, en demanar-lo, em trobe amb una resposta totalment inesperada: "Se ha agotado, pero esperamos la reposición para el miércoles. Nos lo piden mucho". Osti, tu, potser sí que hi ha tot un poble en moviment...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Alguna cosa voldrà dir que, en només una setmana, siga el segon disc més venut a la FNAC. Paciència, Tirant, que l'espera paga la pena!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...