03 d’abril 2007

TV3 també és culpable

Aquests dies s'ha parlat molt dels "culpables" de la decisió del govern valencià de tancar-nos les emissions de TV3. Òbviament, en la pole position està el PP autòcton, les raons electoralistes i el desig de guanyar-se la caverna (ja és fort que tancar una televisió done vots, ja!).
Les responsabilitats, ací i allà, estan molt repartides i esquitxen la pràctica totalitat de partits que, durant els últims vint anys, han estat incapaços de tancar un acord de reciprocitat (qui veurà Canal 9 a Catalunya?) o del que siga.
Mavi Dolz, valenciana de Russafa i vicerectora de la UOC, fa en aquest vídeo de Vilaweb una reflexió molt i molt oportuna, amb la qual estic completament d'acord: TV3 també és culpable. I és culpable perquè sempre ha viscut d'esquenes al País Valencià, perquè en els seus continguts mai s'ha reflectit la realitat del País Valencià i ha perdut, així, l'oportunitat de tenir una audiència potencial valenciana que ara podria manifestar-se cívicament en contra d'aquesta decisió del PP.
No és una opinió; és un fet. O és que potser hi ha prou amb afegir el territori valencià als mapes del temps?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir a la nit al dia parlaven del cessament de TV3 i enviaren un reporter que semblava que anava a l'estranger. Es nota que això de la comunitat lingüística no s'ho creuen.

Joan Arnera ha dit...

Doncs és ben veritat. Passa que TV3 és una tele feta per socialistes (quan era la tele de CiU ja era una tele feta per socialistes, per cert), i aquí els socialistes no és que no creguin en els Països Catalans, és que senzillament ignorel el concepte. Es pensen que és una conyeta catalanufa, i se n'en foten sense cap mania. Deixeu estar els valencians, et diuen. Sí, i tant, deixeu-los a les mans d'Espanya. Això volen dir.
I apa, anar "tirant".
Salut i resistència, amic!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...