26 de febrer 2007

Espai Gremial Valencià

Fa alguns mesos, un grup reduït d'editors descontents amb l'Associació d'Editors del País Valencià va crear el Gremi d'Editors del País Valencià, i des d'aleshores han deixat ben palesa la seua intenció de fer-se notar a Catalunya. L'any passat participaren de forma col·lectiva en la festivitat del Sant Jordi, i ara anuncien la creació de l'Espai Gremial Valencià, una iniciativa interessant a l'estil de l'Espai Mallorca però (no cal dir-ho) sense suport institucional del govern valencià.
Ahir, el diari Levante-EMV en parlava d'aquesta "ambaixada" cultural no limitada al camp de l'edició, ja que segons sembla compta amb el suport d'altres entitats i associacions, com ara la del Col·lectiu Ovidi Montllor de músics en valencià. Caldrà veure com funciona, però, d'entrada, hem de reconéixer que accions com aquesta fan bona falta.
En l'apartat d'anècdotes, el remat de la informació:
"El más inminente de esos proyectos es un partido de pilota valenciana entre una selección de editores valencianos y una de políticos, que se celebrará el día de Sant Jordi, coincidiendo con diversos actos culturales alrededor del libro."
Fa goig saber el nom dels pilotaris i... el resultat final!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No tinc el cos per a massa porcades, la veritat, però encara faria de "saque" per a un dels equips amb una miqueta d'entrenament. Al dau, de segur que la pose...

Enric

Unknown ha dit...

Penso que és una molt bona proposta, cal fer circular les edicions de llibres amunt i avall. I a més segur que acaba sent rendible si es fa bé, no?

Tirant al cap ha dit...

No ho sé, Tondo, tot depén de a què es dedique, a qui implica i quin poder d'atracció pot exercir tot plegat. En principi, la idea és bona, i si sumen Enric a l'equip de pilota, segur que millorarà. Els resultats de l'experiment els veurem amb el temps.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...