26 de març 2007

Adéu, TV3

Aquesta nit, Roger de Gràcia visita les falles de València en el que segurament serà l'últim programa de Caçadors de paraules (sona irònic, aquest títol en aquest context, oi?) que ens "consentiran" veure als valencians. Tot seguit, apurarem l'últim Ventdelplà, conscients que mai sabrem si Esther troba el seu fill o si el Tramuntana es pega foc, de tan calentes com estan les coses en aquell petit poblet gironí. Sempre ens quedarà TVCi, per remarcar de forma solemne i potser definitiva que Catalunya és l'estranger, que la nostra pàtria és Madrid.
I tot això, sembla, és normal, és just, és "legal". Ací no passa res. Jo tampoc m'ho puc creure. Revestida de disposició jurídica, s'imposa, de nou, la censura. Per estalviar-se que arriben fins al Paradís valencià veus crítiques i lliures. Cap ni una, ni allà ni ací.
El que a mi m'escandalitza més és que el tema esclate precisament ara (res és casual), en època preelectoral, signe inequívoc que impedir que TV3 es puga sintonitzar a les televisions valencianes (de forma lliure: que jo sàpiga, a ningú l'obliguen a veure cap canal concret), dóna vots. En quin País malalt vivim?


Actualització 27/3/07: us recomane aquest primer vídeo de Vilaweb TV amb opinions de valencians en contra del tancament de TV3. N'hi haurà més.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No et preocupes, que jo t'aniré fent el resum de Ventdelplà -:) Com s'han posat de dramàtics, no? Separació del Jaume i de Svetlana, el metge aquell que es trobava a l'Àfrica s'embolica amb una altra, Paco també divorciat -o separat, que no entenc la diferència. Svetlana amb el bombo i sense saber qui és el pare.....Sempre ens quedarà la parabòlica

Anònim ha dit...

Voleu dir que amb l'ONO tampoc es veurà? Jo no ho puc creure tampoc.

Cris ha dit...

Crec que va estar molt bé el comiat de Caçadors de Paraules a les falles. No em puc creure que ens tallen tv3, a mi, m'apaguen la tele...

El llegidor pecador ha dit...

Clos, espavila!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...