27 de setembre 2007

Bones notícies LIJ!

Rep al correu electrònic dues bones notícies que vull compartir en aquest bloc. D'una banda, l'elogiosa ressenya de Pep Molist al Quadern d'El País Catalunya d'avui sobre La nit que Wendy va aprendre a volar, d'Andreu Martín (punxeu la imatge per llegir-la sencera). Entre altres, hi destaca:
"Una novel·la amb un ritme i una agilitat trepidants, farcida d'acció, amb escenes al límit, al més pur estil de les pel·lícules de James Bond, i amb ingredients tan transcendents com l'amor, la infantesa i la mort, i amb d'altres de tan foscos i tan d'actualitat com les societats secretes i la maçoneria."
Ben aviat es publicaran les traduccions al gallec i a l'euskera d'aquesta primera (i potser no l'última...!) aventura de la mosso d'esquadra Wendy Aguilar.
L'altra bona notícia m'arriba del CLIJCAT: 3 llibres infantils de Bromera figuren en la llista dels 9 finalistes als premis Atrapallibres. Els títols seleccionats són El bosc encantat, de Joles Sennell i Quan el pare Noel va caure del cel, de Cornelia Funke, per a la categoria de 10 anys; i Mandràgora, de Laura Gallego, per a la d'11-12 anys, en la qual també hi figura la novel·la de Pasqual Alapont de què parlàrem ací.
Com me n'alegre!

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Joles és un crac. T'ho diu un lector de llibres blancs... De les altres dues -que personalment no m'apassionen, però el valor d'aquest comentari s'acaba en mi mateix- només cal veure com creen dependència en els seus lectors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...