19 de juny 2006

Web de Tàndem

Les editorials valencianes en general no s’han preocupat massa per la seua presència a Internet. Incomprensible però cert. Com en tot, hi ha excepcions (Bromera fa deu anys que va posar en marxa la seua Web), però resulta sorprenent que encara hi haja editorials (empreses del sector de la comunicació, no ho oblidem) que no tinguen un espai propi a la xarxa per mostrar els seu catàleg, donar informació sobre el seu fons, les novetats i les activitats que realitzen. O, si més no, en condicions. Però, és clar, si ni tan sols la web de l’Associació d’Editors del País Valencià s’ha actualitzat des de fa dos o tres mesos...
Algun dia farem un repàs més a fons d’aquesta qüestió. Mentrestant, fem una troballa excepcional: Tàndem Edicions irromp amb una pàgina prometedora i feta amb molt de gust. Accessible en valencià i en castellà, ens fa partícips de les notícies que genera, ens permet cercar el seu fons i subscriure’ns al seu butlletí informatiu.
Enhorabona i benvinguts al ciberespai!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Salutacions Girbés, bona nit:

Voldria recordar ací wwww.brosquiledicions.es, web que es pot consultar en valencià com també en castellà -perquè també publica llibres en eixa llengua. A més, podem navegar pel seu catàleg i visitar les diferents col·leccions i títols que han tret al mercat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...