26 de novembre 2007

BEAT.cat

Des que Iolanda Bethencourt, responsable de relacions internacionals del grup Enciclopèdia Catalana, me'n va parlar, al Liber, del bloc que comparteix amb Josep Maria Vinyes que no he deixat de consultar-lo i de recomanar-lo Trobareu l'enllaç, de forma permanent, al blogroll de la dreta). Es tracta de BEAT.cat, un Bloc Editorial d'Alliberament Tecnològic que ressegueix l'evolució de les TIC aplicades al context editorial i ens posa al dia en una matèria tan canviant com aquesta.
En els últims dies ens ha informat, inevitablement, de l'aparició del nou lector de libres electrònics Amazon Kindle, però també d'uns llibres que cal cuinar al forn a 100 graus durant 25 minuts per poder-los llegir, de la creació de la Biblioteca Digital Mundial o de la promoció editorial a través de Bookvideos.tv. Cada dia, una sorpresa que, gràcies al seu esforç de divulgació, esdevé més pròxima.
Un bloc imprescindible per als alumnes de Les Tic en la gestió editorial. Avui en parlarem a la classe.

1 comentari:

Anònim ha dit...

gràcies, Joan Carles, per les teves paraules, que ens encoratgen a mantenir ben alt el llistó del BEAT.cat. per cert, estic intrigada per saber com van reaccionar els teus alumnes davant la notícia de l'aparició de l'Amazon Kindle.
moltes felicitats pel teu bloc.
salut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...