23 de novembre 2007

El llibre de Laura

Dimecres presentàrem a Barcelona L'emperadriu dels eteris. Quina gentada! Jo hi vaig arribar tres quarts abans de l'hora prevista i ja hi havia una cua llarga de fans esperant a la Biblioteca Jaume Fuster. Ací trobareu algunes imatges i la crònica de Noemí, una gran admiradora de l'autora que també hi mostra alguns dels dibuixos (com el que il·lustra aquest apunt) fets pels lectors. Maite Carranza va estar molt i molt bé, com també la presència sorpresa de Jordi Sierra i Fabra. Aina Martínez, la guanyadora del concurs "Què esperes del nou llibre de Laura Gallego?" va fer una lectura madura, acurada, del seu text, que podeu llegir ací.
Després, Laura va estar més d'una hora llarga atenent els lectors (abans que als mitjans) que volien conversar amb ella i obtenir el llibre signat (es va posar un "tope" en dos llibres per persona i hi va haver qui va repetir la cua perquè li signara més llibres!). I tots i totes, els dos-cents joves que s'hi van aplegar, van demostrar ser molt respectuosos, pacients i educats. Una gran lliçó sobre "l'altra" joventut, la que llig, la que no ix mai en els mitjans, la que realment serveix d'exemple i que dóna esperances per construir un futur més culte.
He tornat admirat, potser un poc místic i tot. Hi tindrà res a veure la pallissa de l'Euromed i l'autobús?

PS.- El dia 15 de desembre repetim experiència a València. Qui s'apunta?

1 comentari:

Emili Morant ha dit...

Això de dos-cents joves en la presentació d'un llibre ultrapassa de sobres cap de les referències que tinc d'aquesta classe d'actes. No he llegit res, de Laura Gallego - ni de tants altres... Però només per haver fet tanta gent jove ja no llegir, sinó fins i tot acudir a una presentació, mereix tota la meua admiració.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...