16 de novembre 2007

PLCA 2007


Ahir a la vesprada, davant un públic nombrós (vora dues-centes persones), la periodista Maria Josep Picó clausurava el cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira més exitós dels últims anys. Maria Josep, directora de la revista Nat, hi va presentar el seu primer llibre, El canvi climàtic a casa nostra, que us recomane des de ja i del qual en parlarem ací amb un poc més de calma.
Aquesta nit també s'hi batran rècords al sopar de lliurament dels premis, amb més de 930 persones confirmades, entre les quals hi haurà, com és tradicional, representants del món de la cultura, l'ensenyament, l'economia i de (quasi) totes les tendències polítiques: des d'Unió Valenciana a Esquerra Republicana. Un petit miracle un any més.
Avui hem conegut els finalistes en les diverses modalitats (podeu consultar l'article del Posdata punxant a les imatges o directament a la font original). Ens espera una nit emocionant, que conduiran dos presentadors de luxe: Anna Ballester i Enric Lluch. Demà en parlem dels guanyadors...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Demà en parlem dels guanyadors...

Juassss, juassss,....

Jo vaig a parlar: TONGO... TONGO... TONGO...

VAJA UNA EDITORIAL "INDEPENDENT"... PODEROSO CABALLERO DON DINERO.

Serra i Fabra, i Clara i Simó,... res de bò. Si en vols més, para el cabàs.

Alé, Girbés, corre a llevar els comentaris dolents.

Tirant al cap ha dit...

Benvolgut anònim, no és l'estil d'aquest bloc suprimir comentaris "dolents", tot i que sempre s'agraeix que vagen firmats. Així, la crítica resulta un poc més creïble.
Pel que fa al teu comentari... home (o dona), potser caldria esperar a llegir els llibres guardonats, no et sembla? Més enllà del nom dels guardonats, el que compta són les obres que hi presentaven. Els dos que esmentes, com també els de la resta de modalitats van guanyar per unanimitat dels jurats respectius, excepte el de poesia que va ser per majoria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...