17 de desembre 2007

Control



Dues opinions d'interés avui a El Periódico al voltant del "tema TV3":
"El govern de Francisco Camps ha decidit soldar qualsevol fissura informativa que pugui fer dubtar els valencians del fet que viuen en el millor dels mons. El tancament dels repetidors de TV-3 després de 23 anys d'emissions només és un exemple cridaner d'una política de control informatiu encaminada a garantir l'hegemonia política del PP en tot el territori valencià." Ignasi Muñoz.
"Si TV-3 volia anar més enllà d'una presència testimonial hauria d'haver incorporat més continguts valencians i hauria d'haver fet servir en els seus programes molt més la variant occidental del català, utilitzada a València, però també a Lleida o a Tortosa." Carles Duarte.
Llàstima que uns i altres no se n'assabenten: ni ací se senten amb una mínima força les veus crítiques (o "dissidents", potser cal començar a usar el llenguatge que emprem per a determinats règims sudamericans) ni allà els senyors de la tele pública (ja ho dèiem ací) s'han interessat per cultivar una mínima audiència. Ahir un senyor es preguntava a Las Provincias: "¿llegará a un 0'5% de audiencia?"? Jo crec que ni això. I així ens va. A tots.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...